Nieuwbouw Korff Dakwerken: Een duurzaam en modern bedrijfspand

Nieuws

Van de eerste paal tot de oplevering: ons nieuwe kantoorpand in Volendam is klaar! Met trots delen we de bouw van ons moderne kantoor- en bedrijfsruimte, waarin vakmanschap, duurzaamheid en innovatie samenkomen. In deze video nemen we je mee door het gehele proces, van de start in oktober 2022 tot de afronding. Bekijk hoe ons pand stap voor stap tot leven komt, compleet met interieur en energiezuinige installaties.

Een dak om trots op te zijn

Als dakspecialist hebben we natuurlijk extra aandacht besteed aan ons eigen dak – het visitekaartje van ons bedrijf. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe een dak op verschillende manieren kan functioneren: als energiedak, leefbaar dak, groendak en circulair dak. Ook biedt het vele duurzame voordelen, het vermindert het energieverbruik, zorgt voor lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van het dak.  De zonnepanelen in combinatie met een WTW zorgen ervoor dat het pand volledig is afgesloten van de gasaansluiting. Het dakterras, toegankelijk via een stijlvol afgewerkte zinken opgang, is de ideale plek om samen met collega’s en partners te genieten van een prachtig uitzicht.

Een pand klaar voor de toekomst

Ons nieuwe pand biedt ruimte aan een ruime opslagruimte en een modern kantoor met 25 werkstations. Alles is ontworpen met het oog op efficiëntie, comfort en duurzaamheid, zodat we klaar zijn voor de toekomst.